Festivaler

Sommeren er pakket med kultur- og musikoplevelser med både danske og internationale navne rundt omkring i hele landet. Gå på opdagelse i vores Festival Guide og find din næste sommerbegivenhed.

Filters

Nyheder

Festivalguide: august & september

Festivalguide: august & september

Læs mere

Global festivalguide: 28 begivenheder, 12 byer, 1 fantastisk festival bucket list!

Global festivalguide: 28 begivenheder, 12 byer, 1 fantastisk festival bucket list!

Læs mere

Festivalsæson 2023

Sommeren nærmer sig, og det samme gør festivalsæsonen. Planlæg din sommer i dag!


Gavekort til festival

Giv den ultimative sommeroplevelse som gave til en, du holder af. Med et gavekort til Ticketmaster kan modtageren selv vælge hvilken festival de gerne vil med til.

Ticketmasters festivalguide 2023

Uanset om du er på udkig efter de største navne på plakaterne lige nu, up-coming festivaler, seneste nyheder om line-up eller en oversigt over familievenlige festivaler, så er Ticketmasters Festival Guide stedet. Her finder du indhold dedikeret til festivalsæsonen 2023, så du kan være up-to-date, når sommeren endelig banker på døren.


Siden er designet til at hjælpe dig med at finde din perfekte festivaloplevelse uanset sted, stil, budget eller tidsramme. Der bliver skruet op for festivalhyggen i hele landet, og det bugner med festivaler på både Sjælland, Fyn, Jylland og på øerne. Her finder du både de helt store festivaler, men også de hyggelige, lokale festivaler.


I vores festivalguide finder du festivaler, der dækker over en lang række musikgenrer. Om du er til pop, hiphop, rock, metal, elektronisk, jazz eller noget helt andet, så findes der en festival til alle. Her kan du bruge vores filtreringssystem til at finde lige præcis den festival du vil på.


Du kan filtrere efter bl.a. udenlandske festivaler eller endagsfestivaler. Du kan også søge efter specifikke festivaler i den sommerperiode, hvor du ikke har nogle planer, og mangler noget sjovt at se frem til. Der er nemlig festivaler i både maj, juni, juli og august. Uanset, om du er på udkig efter sjov for hele familien, musik og kunst eller festivaler med overnatningsmuligheder.

whois: Andy White Freelance WordPress Developer London